Site-ul www.bzmag.ro este proprietatea B.Z. TRANS INTERNATIONAL S.R.L cu sediul în Odorheiu Secuiesc, Piața Városháza nr.22, jud. Harghita. Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul www.bzmag.ro.

Accesul și utilizarea www.bzmag.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile stabilite mai jos. Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea acestor termeni și condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

ACCES

Scopul permis pentru utilizarea www.bzmag.ro este obținerea de informații. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest site.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ

www.bzmag.ro oferă acces liber la site-ul www.bzmag.ro și vă autorizează să vizualizați, imprimați și să transmiteti informatii existente pe site doar în scopuri personale, noncomerciale.

Conținutul acestui site, textele, grafică, fotografiile, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea www.bzmag.ro sau a partenerilor săi.

Dreptul de copyright pentru textele și imaginile existente pe acest site este deținut de www.bzmag.ro. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citatarea sursei și permisiunea anterioară explicită, prin acord scris.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea materialelor puse la dispoziție de www.bzmag.ro prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislația româneasca sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.

Orice eventual litigiu în legătură cu acest site este de competența instanțelor de drept comun din România.

REGULI DE UTILIZARE

Nu sunt permise:

  • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor și informațiilor existente pe acest site;
  • încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestui site, ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informațiilor publicate, sau încercarea de a acționa în acest scop;
  • încercarea de a interveni în funcționarea serverelor de hosting sau în rețeaua bzmag.roprin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.
  • folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricărei dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală.

www.bzmag.ro va investiga faptele care implică asemenea încălcări, cooperând cu autoritățile pentru prevenirea sau împiedicarea unor astfel de încălcări.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

www.bzmag.ro își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă.

www.bzmag.ro nu este răspunzător față de utilizator, orice terță persoană fizică sau juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

www.bzmag.ro poate schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin valabile ăn momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site și nu au caracter retroactiv.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat de www.bzmag.ro, de către terți sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresa de contact bztrans@bztrans.ro.

Pentru secțiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conținutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. www.bzmag.ro își rezervă dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor și condițiilor de utilizare sau pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.

CONFIDENȚIALITATE ȘI INFORMAȚII PERSONALE

Informațiile personale puse la dispoziția site-ului www.bzmag.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate în condițiile legii Legea 677/2001.

www.bzmag.ro se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor și să nu o dezvăluie unei terțe părți, dacă aceasta nu se află între partenerii agreați în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și/sau procedurile judiciare.

www.bzmag.ro nu-și asumă nici un fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile www.bzmag.ro.

Pe site-ul www.bzmag.ro pot fi prezente reclame și/sau legături către pagini ale unor terțe părți, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informațiile furnizate unor pagini externe nu se află sub controlul www.bzmag.ro și orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

 

Plata online cu card bancar (Visa/Mastercard)

  • In maxima siguranta
  • In deplin control
  • Simplu si rapid

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!